Galatasaray Odeabank, Farklı Mağlubiyetle Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Galatasaray Odeabank, Farklı Mağlubiyetle Başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Galatasaray Odeabank, Farklı Mağlubiyetle Başladı

ULEB Avrupa Kupası ilk hafta maçında Alman temsilcisi Bayern Münih deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 86-69 mağlup etti.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Galatasaray Odeabank, hücumda Renfroe ve Göksenin 'ın etkili oyunuyla 6. dakikayı 14-12 önde geçti. Kalan bölümde savunmada kötü görüntü çizen sarı-kırmızılılar karşısında Bayern Münih, Macvan, Lucic ve Zirbes'in kaydettiği isabetlerle ilk çeyreği 23-17 üstün tamamladı.

İkinci periyoda Zirbes ve Barthel'in pota altından bulduğu basketlerle başlayan Alman temsilcisi, 13. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 19-29. Kalan bölümde ev sahibi takım Göksenin Köksal ile farkı eritmeye çalışsa da Bayern Münih Macvan'ın son dakikalardaki etkili oyunuyla 12-3'lük seri yakaladı ve soyunma odasına 50-34 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında Lucic, Cunningham ve Hobbs'ın isabetleriyle etkili oyununu sürdüren Bayern Münih, 26. dakikada 57-40 üstünlüğünü devam ettirdi. Booker, Lucic ve Hobbs ile basketler üretmeye devam eden konuk ekip 28. dakikada farkı 20 sayıya kadar çıkardı: 42-62. Kalan bölümde Galatasaray Odeabank, Hopson ve Renfroe ile farkı eritmeye çalışsa da Alman temsilcisi final periyoduna da 66-52 üstün girdi.

Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren ve Lucic-Macvan ikilisiyle farkın kapanmasına izin vermeyen Bayern Münih, karşılaşmadan 86-69 galip ayrıldı.

Kaynak: EuroSport.com