Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında bugün oynanacak Galatasaray- Pendikspor maçının VAR hakemi İtalyan hakem Daniele Paterna oldu.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında bugün saat 19.00'da evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Turgut Doman olacak.
Mücadelede VAR koltuğunda İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Paterna oturacak. AVAR'da da Onur Özütoprak, İbrahim Bozbey ve Koray Gençerler görev yapacak. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Galatasaray-Pendikspor Maçının VAR Hakemi İtalyan Hakem Daniele Paterna - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?