Galatasaray Tokat'ta - Son Dakika
Spor

Galatasaray Tokat'ta

Galatasaray Tokat\'ta

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında deplasmanda Tokatspor’la karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Tokat’a geldi.

04.02.2014 18:21

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında deplasmanda Tokatspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Tokat'a geldi.

Saat 17.20'de Tokat Havaalanı'na inen Galatasaray kafilesi, çok sayıda taraftar tarafından çiçekler ve meşalelerle karşılandı. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye çiçek veren ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takım lehine tezahüratlar yaptı. Bir süre taraftarlar tarafından otobüsün önü kesilirken, kafile, jandarmanın güvenlik önlemi eşliğinde konaklayacakları otele hareket etti. Otelin önünde de toplanan taraftarlar, takımlarına sevgi gösterisinde bulundular.

Galatasaray'ın, Tokatspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

" Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hajrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement