Gaziantep BB, Tavşanlı'yı Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep BB, Tavşanlı'yı Konuk Ediyor

Gaziantep BB, Tavşanlı\'yı Konuk Ediyor

Son maçında İBB'ye 4-0'lık skorla mağlup olan Gaziantep BB, 17. maçında Tavşanlı Linyitspor'u konuk edecek.

21.12.2013 23:44  Güncelleme: 23:47

PTT 1. Lig'deki ikinci galibiyetini geçtiğimiz hafta Boluspor karşısında alan Tavşanlı Linyitspor, Antep deplasmanına çıkıyor.

Ligde istediği sonuçları alamamasının ardından teknik direktörlük değişikliğine giden ve takımın başına Hasan Özer'i getiren Gaziantep BB, bu değişikliğin ardından oynadığı 7 maçtan iki galibiyet çıkarabildi. Artık kötü bir sonuç istemeyen Antep ekibi maça galibiyet için çıkacak.

Geçtiğimiz hafta Boluspor'u yenen ve ligdeki ikinci galibiyetini alan Tavşanlı Linyitspor'da moraller yerinde. Antrenmanlar sırasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Salih Yorulmaz, "Son maçımızı 12 hafta sonra galip bitirmeyi başardık. Bu galibiyetin morali ile Gaziantep deplasmanına çıkacağız. Bu maçtan da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Takımımız antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Arkadaşlarımızın morali en üst seviyede. Bu morali de sahaya yansıtıp, deplasmanından iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum. Allah futbolcu kardeşlerimiz ve bizim yardımcımız olsun. Bundan sonra kalan maçlarımızı kaybetmeyi düşünmüyoruz. Kazanmayı sürdürürsek üst grubu yakalama şansımız olacak." ifadelerini kullandı.

Kamil Ocak Stadında saat 19:00'da oynanacak maçı Serkan Tokat yönetecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gaziantep BB, Tavşanlı'yı Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement