Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 mağlup etti.

22.12.2013 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, "Tempolu bir maç oldu. Rakip baya tempolu oynadı. Birinci yarı zorlandık, golü atınca rahatladık. İlk attığımız golü korumak adına maçta ikinci yarı biraz defansa çekilerek korumaya çalıştık. İkinci yarı attığımız ikinci golün ardından birazda olsa rahatladık. Arkadaşlar gerçekten iyi oynadılar. Karşı rakibi kutluyorum iyi mücadele ettiler. Tempolu güzel bir maç oldu. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Deumi, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Maç zor bir maç oldu ama attığımız golle bir sıfır ilk yarı öne geçince biraz rahatladık. Daha sonra ikinci yarı attığımız golle maçta daha iyi moral bularak daha iyi oynamaya başladık. Maç sonuçta bizim için iyi bitti. Mutluyuz, sevinçliyiz galip olduğumuz için" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ferit, maçın zor bir maç olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle takım arkadaşımı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Kazanmamız gereken bir maçtı üç puan aldık mutluyuz. Böyle takımlarda hep nedense zorlu bir maçı çeviriyoruz. İnşallah hafta içinde bu maçın analizini yapıp haftaya Fethiye maçımız var o maça daha iyi hazırlanıp o maçta da galip gelmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Salih Yorulmaz, maçta pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirseydik farklı bir skorla dönebilirdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Maç kopana kadar tabi. Koptuktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye pozisyon buldu. Puan veya puanlar almak için gelmiştik. Bu mücadelenin karşılığını aldığımıza inanmıyorum. Sonucun böyle bitmemesi gerekirdi" açıklamasında bulundu.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu Gökan ise üç puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Penaltı pozisyonuna kadar çok iyi oynuyorduk. Baya mücadele ettik. Hatta penaltı olmadan önce çok pozisyon bulduk değerlendiremedik. Aslında şansız bir penaltı oldu. Maçın sonlarına doğru çok mücadele ettik. Mücadelenin karşılığını alamadığımız için çok üzgünüz. Haftaya 1461 Trabzon maçına üç puan parolası ile çıkmamız lazım ve maçta üç puanı almamız lazım" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu Soner galibiyetle maçtan ayrılmak için mücadele ettiklerini ama yenildikleri için üzgün olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Üzgünüz kayıp ettiğimiz için önümüzde 1461 Trabzon maçı var. O maça üç puan almak için çıkacağız." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement