Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

10.07.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Gaski Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam ve yardımcılarının koordinesinde sahaya çıkan futbolcular antrenmana açma-germe egzersizleri ve düz koşuyla başladı. Futbolcular, antrenmanın ana bölümünde ise Aerobik dayanıklılık koşusu yaptı. Antrenman yine açma-germe egzersizleri ile son buldu.

Akhisar Belediyespor ile yollarını ayırdıktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a gelen tecrübeli oyuncu Sertan Vardar takımdaki uyum sürecinin kısa sürede sağlanacağına inandığını belirterek, "Uyum süreci şu anda güzel gözüküyor. İyi bir hedef doğrultusunda başladık. PTT 1. Lig biraz zor bir lig. Gerekli birkaç eksiğimiz var ve onları yerine getirirsek bence çok keyifli bir sezon geçireceğiz. Kazasız belasız hayırlı bir sezon olmasını diliyorum. Şu anda her şey yolunda ve hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Burada sessiz sakin güzel bir ortamda hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapmak istiyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ahmet Devret, teknik heyet ile birlikte kadroda önemli değişikliklerin olduğunu ifade ederek, "Yeni hoca yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. Tabi şu anda hedefte değişti ve bu hedef Spor Toto Süper Lig. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Sadece uyum sürecinin tamamlanması için zamana ihtiyaç var. Uyumu yakaladığımız zaman takımın Süper Lig'e çıkabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Şimdi herkes birbiriyle kaynaşma süreci içinde. Hocalar takımı çok iyi motive ediyor. İnşallah iyi bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement