Gaziantepspor, Etkili Pas Kombinasyonlarıyla Galip Geldi - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Etkili Pas Kombinasyonlarıyla Galip Geldi

Gaziantepspor, Etkili Pas Kombinasyonlarıyla Galip Geldi

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor’u 2-1 yenerken, karşılaşmada yaptığı etkili pas kombinasyonları, galibiyette etkili oldu.

07.10.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor'u 2-1 yenerken, karşılaşmada yaptığı etkili pas kombinasyonları, galibiyette etkili oldu.

Gaziantepspor ile Osmanlıspor arasında 7. haftada oynanan ve kırmızı-siyahlıların 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçta Gaziantepspor'lu oyuncuların pas kombinasyonunun başarılı olması galibiyette başrol oynadı. Sakatlıktan yeni çıkan ve başarılı oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Anton Putsila'nın Mehmet Sedef ile yaptığı 9 kombinasyon ilk sırada yer alırken, yine Marçal'ın sakatlığından dolayı forma şansı bulan Mehmet Sedef, takımın golcü oyuncusu Muhammet Demir ile 8 kombinasyon yaparak ikinci sırayı aldı. Karşılaşmanın gollerini atan iki oyuncu Chibuike ve Muhammet Demir ise 8 kombinasyon ile Sedef-Demir ikilisiyle aynı sırayı paylaştı. Osmanlıspor'da ise kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Uğur Demirok ve Hakan Aslantaş yaptığı 6 pas kombinasyonu ile beşinci sırada yer aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Etkili Pas Kombinasyonlarıyla Galip Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement