Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantepspor, Osmanlıspor’u 2-1 mağlup etti.

03.10.2015 19:02

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor, Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçı kazanmak için çok çaba harcadıklarını belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Osmanlıspor geldiği yeri hak eden bir takım. Ne yaptığını biliyorlar. Biz de kendi sahamızda her zaman 3 puan üzerinde hesap kuran bir takımız. Kusurlu pozisyonlarımız vardı, oyuncularımızın anlaşamadığı pozisyonlar vardı. Bizim amacımız üst sıralara tırmanmak. Maçın son dakikalarında her iki takım da karşılıklı pozisyonlar buldu. Sonuçta biz kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep'e gelirken mağlubiyetle ilgili düşüncelerinin olmadığını söyleyen Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bireysel hataların çok fazla olduğu bir maç oldu. Taktik anlamda, çokta başarılı bir duruşumuz olmadı sahada. Maçın skoru bu olmamalıydı en azından, beraberlikle sonuçlanmalıydı. Ama buna rağmen, rakibimizi tebrik ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement