Gazişehir Gaziantep Bolu'yu Tek Golle Geçti - Son Dakika
Spor

Gazişehir Gaziantep Bolu'yu Tek Golle Geçti

Gazişehir Gaziantep Bolu\'yu Tek Golle Geçti

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Gazişehir Gaziantep evinde ligin güçlü ekiplerinden Boluspor'u konuk etti.

25.11.2018 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Gazişehir Gaziantep evinde ligin güçlü ekiplerinden Boluspor'u konuk etti. Zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu maçı Gazişehir Gaziantep 1-0 kazandı. Ligin 12. haftasında deplasmanda Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Gazişehir Gaziantep, sahasında ağırladığı Boluspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 25 yaptı. Boluspor ise bu mağlubiyetten sonra 26 puanda kalarak üçüncü sıraya geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

20. dakikada Oğulcan kaptığı topu iyi sürdü ancak şutunda Boluspor kalecisi Gökhan gole izin vermedi. 28. dakikada Gazişehir'de Del Valle'nin pasında Poepon karşı karşıya kaldı topu kaleci çeldi. 45. dakikada sol kanattan çok hızlı gelişen Gazişehir'in kontra atağında Del Valle pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Alsan takımını öne geçirdi. 1-0 47. dakikada Gazişehir'de Oğulcan'ın güzel vuruşunda top direkten döndü. 72. dakikada Boluspor'un sol köşeden kullandığı tehlikeli serbest vuruşta top az farkla auta gitti. 90. dakikada Boluspor'un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topa kafa vuran Diarra topu dışarı attı.

KÜNYE

Stat: Gaziantep Kalyon Hakemler: Süleyman Abay xx, Hasan Hüseyin Tetik xx, Habip Tiryaki xx Gazişehir Gaziantep: Günay Güvenç xx, Rıdvan Şimşek xx, Yalçın Kılınç xx, Ahmet Kesim xx, Gökhan Alsan xxx, Jefferson xx (Kerim Avcı dk. 69 x), Sami Can Keskin xx, Segbefia xx (Kubilay Aktaş dk. 82 ?), Oğulcan Çağlayan xx, Del Valle xx, Poepon xx (Chabbi dk. 65 x) Yedekler: Nihat, Igor, Okan Derici, Yusuf Cihat Çelik Teknik Direktör: Mehmet Altıparmak Boluspor: Gökhan Değirmenci, Ufuk Budak, Uğur Akdemir, Ümit Kurt, Diarra, Melik Okutan, Burak Asan (Sebaihi dk. 74 ?), Umut Gündoğan, Mustafa Durak x (Guıdo Koçer dk. 63 x), Özgürcan Özcan x (Etoundi dk. 46 x), Akabueze x Yedekler: Gökhan Köstereli, Dimov, Mustafa Batuhan, Hayrullah Bilazer Teknik Direktör: Osman Bilik Gol: Gökhan Alsan (dk. 45) (Gazişehir Gaziantep) Sarı Kartlar: Jefferson, Segbefia, Del Valle, Chabbi, Oğulcan Çağlayan (Gazişehir Gaziantep), Akabueze, Burak Asan, Ufuk Budak, Ümit Kurt (Boluspor)

(Said Vakkas Yağcı/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gazişehir Gaziantep Bolu'yu Tek Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı
    12:34 Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı

    Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" dediği iddia edildi.

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.


Advertisement