Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi

Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği\'ni 1-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yendi.

24.11.2013 15:45  Güncelleme: 16:06

Mehmet Özdilek'in teknik direktör olarak takımın başına gelmesinin ardından üst üste galibiyetler alan Gençlerbirliği, Kayseri deplasmanına çıktı.

İki ekipte maça kontrollü başladı. 11. dakikasında ev sahibi ekip maçın ilk ciddi pozisyonunu buldu. Sol kanattan gelişen atakta Bakaye Traore ceza sahasına doğru ortayı yaptı ancak topa yükselen Numan net fırsatı gole çeviremedi.

15. dakikada ise Başkent temsilcisi Stancu ile gol pozisyonu yarattı. 26 yaşındaki oyuncunun pasında Zec şutunu çekti ancak Jorgacevic kalesinde gole izin vermedi.

MANDJECK KAYSERİ'Yİ ÖNE GEÇİRDİ

İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran taraf Kayseri Erciyesspor oldu. Cem Can ve Murat Akın ile Gençlerbirliği defansını zorlayan ev sahibi ekip, ilk yarının bitimine doğru baskın oyununun sonucunu aldı. 45. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Yasin'in ortasını Mandjeck iyi değerlendirdi ve golü atarak ilk yarının sonucunu belirledi: 1-0

Konuk ekip ikinci yarının başlarında Jimmy Durmaz ile skora dengeyi getirmek için çabaladı. 54. dakikada etkili bir vuruş çıkartan 24 yaşındaki oyuncu Jorgacevic'i geçemedi.

Maçın sonlarına doğru daha istekli gözüken Gençlerbirliği, 78. dakikada Petrovic ile gole çok yaklaştı ancak Sırp oyuncunun topu direğe çarptı.

SERKAN KURTULUŞ KIZARDI

Konuk ekipte ilk sarı kartını 60. dakikada gören Serkan Kurtuluş, 82. dakikada ikinci sarı kartını da görüp takımını 10 kişi bıraktı.

Başkent ekibi bir puan alabilmek için çok uğraştı ancak aradığı golü bulamadı. Kayseri Erciyesspor aldığı bu galibiyetin ardından puanını 12'ye yükseltti. Gençlerbirliği ise 13 puanda kaldı.


Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement