Gençlerbirliği-Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği-Orduspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği-Orduspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında kendi sahasında Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.

31.08.2012 22:44

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, sonuçtan dolayı mutlu olmadığını ifade ederek, "Petroviç ve Serkan neden oynattığımızı bilirsek belki seçimlerimizi de daha çok anlayışla karşılayabilirsiniz. Sakatlıklar nedeniyle defansta tamamen yeni bir kurgu kurmanız gerekiyor. Elimizdeki oyuncuya bakıldığında bunun en iyisini üretebilmek için alternatif oyuncular gerekiyordu" dedi.

Orduspor'a karşı geriye düşülmesi durumunda işlerin kolay gitmeyeceğini bildiklerini dile getiren Çapa, "1-0'dan sonra orta sahadaki dengeyi kuramadık. Belki maçın belirli bölümlerinde biraz fazla yürekle oynadık, çok fazla istedik. Biraz daha mantıklı oynayabilseydik işimizi kolaylaştırabilirdik. Özellikle de Serkan'ı değiştirdikten sonra Curri'nin oyuna girmesi nedeniyle ağır bir savunma oldu. Daha fazla aklımızla oynayıp duygularımız geri plana atmalıyız. 1 puandan dolayı mutlu olamayız. Geçen hafta 'mutluyuz' demiştik ama bu hafta mutlu olamayız. Çünkü bakıldığı zaman çok fazla pozisyon vermedik. Diğer taraftan da bakıldığı zaman 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Onları değerlendiremedik" diye konuştu.

Gençlerbirliği ile bu sezon ilk lig maçına çıkan Serkan Kurtuluş, "Gerçekten bugün çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle gol yediğimiz döneme kadar biraz tutuk oynadık. Gol yedikten sonra kendi oyunumuzu sahaya daha iyi yansıttığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Kurtuluş, "Galip gelebilirdik fakat olmadı. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Çok disiplinli oynayan bir rakip vardı karşımızda. Bu maçta 3 puan kaybettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni transfer sırp orta saha oyuncusu Radoslav Petrovic ise, şunları söyledi:

"Bizim için önemli ve çok zor bir maçtı. Genç bir takımız, 3 tane yeni oyuncu vardı. İkinci yarıda çok gol pozisyonuna girdik. Fakat değerlendiremedik. İlerleyen zamanlarda daha iyi oynayacağımıza inanıyorum."

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, kendileri için zor bir maç olduğunu anlatarak, "İki takımında pozisyonları vardı. Biz pozisyonları değerlendiremedik. Aynı zamanda top bizdeyken biraz zorluk çekiyorduk. Gençlerbirliği, hava toplarında da bize karmaşık gelen pozisyonlar yakaladı ama yine de daha iyi olacağımızı umuyorum" açıklamasında bulundu.

Orduspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Kayalı da, "Deplasmanda aldığımız 1 puanla Ordu'ya dönüyoruz. 3 hafta sonunda 5 puan aldık. Bugün de iyi mücadele ederek 1 puan aldık. Gençlerbirliği ve takım arkadaşlarımız kutluyorum" dedi.

Ordusporlu futbolcu Müslüm Yelken ise şunları söyledi:

"Bugün iyi mücadele ettik ama istediğimiz oyunu oynayamadık, kazanabilirdik buna rağmen. Takım arkadaşlarımı kutluyorum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği-Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement