Göztepe'de Fatih Kaldı - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Fatih Kaldı

Göztepe\'de Fatih Kaldı

Göztepe iç transferde Aytek, Şaban, Mithat, Halil ve Onur'dan sonra Fatih Yiğen'le de anlaştı.2014'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon alacağı ücrette indirim yapmayı kabul ederek takımda kaldı.

24.06.2013 16:38

Göztepe iç transferde Aytek, Şaban, Mithat, Halil ve Onur'dan sonra Fatih Yiğen'le de anlaştı.

2014'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon alacağı ücrette indirim yapmayı kabul ederek takımda kaldı. Anlaşma sağlanamayan ya da teknik heyetin kadroda düşünmediği Kazım, Ahmet, Veli, Ferhat, Dilaver, Ergin, Weeks, Orhan, Şamil, Ramazan, Ali Kuçik, Furkan ve Ferhat ise yönetimin belirlediği bonservis ücretini getirip ayrılacaklar.

Bu arada yönetimin prensipte anlaştığı Fenerbahçeli stoper Berkay Can, kulübünde kaldı. Geçen sezon Denizlispor'da kiralık oynayan Berkay'a Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor'da talip olurken, 20 yaşındaki yıldızı 125 bin TL yetiştiricilik bedeli ile renklerine bağlamak isteyen Göztepe'nin kiralama talebi kabul görmedi.

Ramazan Sal'ı isteyen Denizlispor'a, "Ver Ömer Kandemir'i, al Ramazan'ı" teklifi yapan yönetim, Samsunsporlu kaleci Soner için kulübünden haber bekliyor.

KALECİ DOĞANCAN PROFESYONEL OLACAK

Yönetim, kale için Samsunsporlu Soner ve Güngörenli Egemen'i düşünürken, altyapıdan yetişen gençleri de gözardı etmedi, 18 yaşındaki file bekçisi Doğancan'ı da profesyonel yapıp kadroya dahil etmeyi planlıyor. Göztepe, Ankaragücü'nden transferi gündemde olan 19 yaşındaki Enes Kubat için 66 bin TL yetiştiricilik parası ödeyecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de Fatih Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement