Göztepe Teknik Direktörü Stoilov: Bugün Kutlama Zamanı - Son Dakika
Spor

Göztepe Teknik Direktörü Stoilov: Bugün Kutlama Zamanı

Göztepe Teknik Direktörü Stoilov: Bugün Kutlama Zamanı

Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK ile berabere kaldıkları maçın ardından Süper Lig'e yükselmeleri nedeniyle oyuncular, kulüp ve taraftarlar adına mutlu olduklarını belirtti. Stoilov, kutlamaların ardından Süper Lig için stratejilerini oluşturacaklarını söyledi.

11.05.2024 19:02

Trendyol 1. Lig'in 34. ve son hafta karşılaşmasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, "Bugün artık kutlama zamanı, taraftarlarımızla beraber kutlamaları yapacağız. Ardından da Süper Lig için stratejimizi oluşturmaya başlayacağız." dedi.

Stoilov, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Süper Lig'e yükseldikleri için oyuncular, kulüp ve taraftarlar adına çok mutlu olduklarını söyledi.

Başta kulüp başkanı Rasmus Ankersen olmak üzere herkesin desteğini her zaman yanında hissettiğini kaydeden Stoilov, şöyle konuştu:

"Süper Lig'e çıkmayı hep beraber başardık. Oyuncularım her zaman benim direktiflerimi, onlardan ne istediğimi çok iyi bir şekilde dinledi ve uyguladı. Bundan dolayı gerçekten çok mutluyum ve bugün hep beraber kutlamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Belki bugün istediğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtamadık. Kazanmak için çok şey yaptık ama motivasyonumuz istediğimiz seviyede değildi. Daha da iyi olup bu maçı da kazanabilirdik. Bugün artık kutlama zamanı, taraftarlarımızla beraber kutlamaları yapacağız. Ardından da Süper Lig'i düşünüp, Süper Lig için stratejimizi oluşturmaya başlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Göztepe Teknik Direktörü Stoilov: Bugün Kutlama Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement