"Gruplara Kalacak Gücümüz Var" - Son Dakika
Spor

"Gruplara Kalacak Gücümüz Var"

"Gruplara Kalacak Gücümüz Var"

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Liverpool'a deplasmanda 1 0 mağlup olan Trabzonspor Trabzon'a döndü.

20.08.2010 13:38

UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu ilk maçında Liverpool'a deplasmanda 1 - 0 mağlup olan Trabzonspor, sabah erken saatlerde Trabzon'a döndü. Liverpool karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Trabzonzonspor'da, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan rövanş maçında turun geçilmesi durumunda yönetim futbolculara çok yüklü bir prim vermeyi planlıyor. Maç sonrası soyunma odasına inen teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularına övgüler yağdırdı. Ancak gol atamadıkları için yaşadığı üzüntüyü de dile getiren Güneş, "76'da burada bu kadar dirençli olamamıştık. Hepiniz büyük taktiri hak ettiniz. Sizin bu inancınızla turu geçeceğiz" diyerek rövanş öncesi umutlu konuştu.

ONUR: "YENİLGİYİ HAK ETMEDİK"

Bu arada Liverpool maçında yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşen, Joe Cole'nin kullandığı penaltı atışına da izin vermeyen kaleci Onur Recep Kıvrak, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Onur, maçın ilk dakikalarında yaptığı kurtarışın kendisine moral verdiğini belirterek, "Bu moralin etkisiyle maç içerisinde bir çok kurtarış yaptım. Ama sonuç olarak şansız bir golle mağlup olduk. Kazanabileceğimiz bir maçtı fakat olmadı. Oynadığımız futbolla aslında yenilgiyi hak etmedik. İlk yarının son dakikasında çok şanssız bir gol yedik. Genelde biz daha iyiydik. İnşallah rövanşta bize gerekli skoru alıp, gruplara kalacağız. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

"GERRARD'IN 8 PENALTI ATIŞINI İZLEMİŞTİM"

Onur, maçtan önce Liverpool'un gerçek penaltıcısı olan Gerrard'ın 8 penaltı atışını izlediğini de belirterek, "Gerrard penaltı kullanırken kaleciye bakıyor. İzlediğim 8 penaltı atışında altı tanesini sol tarafa, 2 tanesini ise sağ tarafa atmıştı. Ama bu kez topun başındaki isim Gerrard değil Joe Cole'ydi. Topun başına geçtiğinde ona baktım ve bir köşe seçtim. Sonuç olarak da topu kurtardım. Umarım bu tarz kurtarışları Trabzon'daki maçta da yaparım ve taraftarlarımıza büyük bir mutluluk yaşatırım" diye konuştu.

NECMİ PEREKLİ: "BİZDEN İYİYDİLER"

Trabzonspor'un 1976'da 1 - 0'ın rövanşında 3 - 0 mağlup olarak tura veda ettiği Liverpool maçında takımın forveti olan eski futbolculardan Necmi Perekli, Anfield Road Stadyumu'nda izlediği maç sonrası takıma övgü yağdırdı. Perekli, takımın Liverpool karşısında müthiş bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, "İzlerken gururlandık. Burada galibiyeti kaçıran taraf Trabzonspor'du. Bu futbolla Trabzon'da turu geçmemiz sürpriz olmaz. Bizden daha iyiydiler. Şenol hocayı ve öğrencilerini tebrik etmek lazım" şeklinde konuştu.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Gruplara Kalacak Gücümüz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement