Güler: 'Küme Düştük' Lafını Kullanmak İstemiyorum - Son Dakika
Spor

Güler: 'Küme Düştük' Lafını Kullanmak İstemiyorum

Güler: \'Küme Düştük\' Lafını Kullanmak İstemiyorum

Orduspor teknik direktörü Cevat Güler, yönetim kurulunun yeni sezonda kendisiyle devam etsede etmese de her zaman takıma destek olacağını söyledi.

06.05.2013 15:36  Güncelleme: 17:09

Ordu spor'da göreve başlamadan önce bazı düşünceleri olduğunu, mor beyazlı kulübün araya girmesiyle planlarında değişiklik yaptığını belirten Cevat Güler, şöyle dedi:

"Yapılabilecek çok şey var ama geriye doğru yapılabilecek çok şey yok. Küme düştük ama ben 'küme düştük' lafını kullanmak istemiyorum. Sonuçta bir camia küme düşmez, bir alt ligde oynama şansı elde etmiş olur. Aldığımız puanlar bunu gerektirdi. Yeni senede, öbür hafta ya da ayın sonunda ne olur bunları bilmiyorum. Umarım benim olduğum ya da olmadığım yerde benim yardım ettiğim planım olur."

Orduspor yönetiminin kendisiyle devam etmemesi halinde buna alınmayacağını da ifade eden Cevat Güler, şöyle devam etti:

"Ben uzun yıllar üniversitede çalışmış, projleer yapmış, projeler üretmiş, spor birimleri konusunda insan yetiştirmiş bu ülkeye armağan etmiş kişiyim. Orduspor, bana böyle bir teklifte bulunduğu zaman hiçbir ön şart sunmadan geldim. Yine bir ön şartım yok, ama yeni planlamada beni düşünürlerse, benim düşündüğüm planlamalar olursa neden olmasın. Ne artı ne eksi herhangi bir düşüncem yok. Yarın (Teşekkür ederiz) derlerse hiçbir şekilde alınmadan gücenmeden yine çağırdıklarında gelirim. Çünkü ben Orduspor'a gelmeden önce 2 yıllık, 4 yıllık planlarım vardı. Bu planlarımın arasına girdi Orduspor. Düşünmemiştim hiç Orduspor'da böyle bir iş olacağını. Zaten benim hedefimde uzun vadede olabilirse bensiz de olabilir, dışarıdan destekte verebilirim."

Cevat Güler, kendisine ve yardımcılarına destek olan Ordululara ve Orduspor taraftarına da teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Güler: 'Küme Düştük' Lafını Kullanmak İstemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement