Hacettepe Spor Kulübünde Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı - Son Dakika
Spor

Hacettepe Spor Kulübünde Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı

Hacettepe Spor Kulübünde Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı

Hacettepe Basketbol Takımı'nın Beko Basketbol Ligi'nde kötü bir sezon geçirerek 2.lige düşmesinin ardından yönetim ve teknik kadro görevden ayrıldı.

29.06.2013 16:15

Hacettepe Basketbol Takımı'nın Beko Basketbol Ligi'nde kötü bir sezon geçirerek 2. lige düşmesinin ardından yönetim ve teknik kadro görevden ayrıldı. Olağanüstü Genel Kurul'a giden kulüpte yeni yönetim belirlendi.

Hacettepe Spor Kulübü'nün yeni yönetimine seçilen isimler şöyle sıralandı:

"Hakan Şanlıtürk, Prof. Dr. Yunus Koç, Prof. Dr. Çağlar Özel, Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral, Doç. Dr. Cahit Gelekçi, Umut Emre Aygül ve Doç. Dr. Osman Sert."

Yeni Yönetim ilk toplantısında Hakan Şanlıtürk'ü Başkan seçti. Prof. Dr. Yunus Koç 2. Başkan, Prof. Dr. Çağlar Özel Mali İşler Sorumlusu oldu. Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral da Sağlık Kurulu Başkanı ve Basın Sözcüsü olarak da belirlendi.

Hacettepe Spor Kulübü'nün yeni başkanı Şanlıtürk, oldukça zor bir göreve soyunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bizden önceki yöneticilerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hacettepe gibi büyük bir camiaya yakışacak, onları mutlu edecek adımlar atmak azmindeyiz. Öncelikli hedeflerimiz arasında kulübün mali durumunun düzeltilmesi, sürekli gelir sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi ve tabi ki basketbol takımının gelecek sezon 1. lige taşınması var. Altyapıya gereken önemi vererek Türk basketboluna yeni isimler kazandırmak da hedeflerimiz arasında. Rektörümüz Prof. Dr. Murat Tuncer'in de destekleri ile bu amaçlarımıza ulaşacağımızdan kuşkum yok. Hacettepe'nin şu an içinde bulunduğu olumsuz şartlar kimseyi yanıltmasın. Bu kulüp büyüktür öyle de devam edecektir. Yakında teknik heyetimizi belirleyeceğiz. Alacağımız isimler bizim gelecek planlarımızda ne derece iddialı olduğumuzun da göstergesi olacak." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hacettepe Spor Kulübünde Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement