Hakan Çalhanoğlu'na, Al Duhail'den 24 milyon euroluk sözleşme teklifi - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'na, Al Duhail'den 24 milyon euroluk sözleşme teklifi

Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, takımıyla sözleşme yenilemek için görüşmelerine devam ederken milli oyuncuya Katar'dan sürpriz bir teklif geldi. Al Duhail takımının Çalhanoğlu'na, yıllık 8 milyon eurodan 3 senelik sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Zaman zaman kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen 27 yaşındaki oyuncunun ise bu teklif karşısında ne karar vereceği merak konusu oldu.

19.05.2021 17:28  Güncelleme: 17:43

Milan formasıyla başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun talipleri artıyor. Milli futbolcu, İtalyan ekibiyle yeni sözleşme görüşmelerini sürdürürken Katar'dan sürpriz bir teklif aldı.

KARİYERİNE AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

SkySports'un haberine göre, Al Duhail milli futbolcuya yıllık 8 milyon eurodan 3 senelik sözleşme teklif etti. İmza parası olarak da 8 milyon euro teklif eden Katar kulübü gelecek hafta yıldız futbolcunun menajeriyle görüşecek. Haberde 27 yaşındaki futbolcunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtilirken, Milan ile görüşmelerin devam ettiği aktarıldı. Sözleşmesi 31 Haziran'da sona erecek olan Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan formasıyla 42 maça çıktı ve 9 gol 11 asist üretti.

Hakan Çalhanoğlu\'na, Al Duhail\'den 24 milyon euroluk sözleşme teklifi

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'na, Al Duhail'den 24 milyon euroluk sözleşme teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Uzay: Hakan Çalhanoğlu geri kalan kariyerini Avrupada devam ettirecektir.Doğrusuda budur.Zaten bu futbolcuların para diye bir dertleri yok.Takip edilebilirlik prestij Şampiyonlar ligi milli takım gibi platformlar Arap spor aleminden çok daha iyi mecralardır. 1 0 Yanıtla
  • Alihan: Yani mantikli Hakan çok iy oyuncu Arsenalda Monacoda B.Dortmunda Sevilyada oynarsa isminden Söz etdirebilir ama PSG CHELSEA REAL.M BAYEN.M JUVENTUSDA oynarsa takimin 12 oyuncusy olur Öninde 56 sene zamani var iy para kazanmak ucin Gitmesi dogry olur 0 1 Yanıtla
  • Vay be ee: Parayı çuval almaz. Ancak saman kamyonu taşır. Yani para ..ot gibi 0 0 Yanıtla

Advertisement