Hakan Çalhanoğlu Uzattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakan Çalhanoğlu Uzattı

Hakan Çalhanoğlu Uzattı
05.02.2014 15:21

Devre arasında Galatasaray ile beraber pek çok Avrupa kulübünün kadrosuna katmak istediği Hamburg’un genç yeteneği Hakan Çalhanoğlu sözleşmesini 2018 yazına kadar uzattı.

"Geleceğimi Bundesliga'da görüyorum"

Sakatlıklarla boğuşan Hamburg'dan sonunda iyi bir haber geldi. Devre arasında Galatasaray'ın ilgisine mazhar olan Türk oyuncu Hakan Çalhanoğlu ile uzun süren pazarlıklar sonuç verdi ve oyuncu ile 2018 yazına kadar sözleşme uzatıldı.  Sözleşmede herhangi bir fesih bedeli bulunmadığı gibi ikinci Bundesliga için de geçerli olduğu dile getirildi. 16 puanla 17.sırada olan kulüpte kalmak istediğini söyleyen Hakan "Bu zorlu süreçte takımıma ben de bir mesaj vermek istedim" diyerek kulübe olan bağlılığını dile getirdi.

Antrenmanı yarıda bıraktı

Pierre-Michel Lasogga ve Rene Adler'in yeniden çalışmalara başlarken sözleşmesini uzatan Hakan Çalhanoğlu ise sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.  Sol ayağına darbe alan Hakan Çalhanoğlu golf arabası ile idmanı terk etmek zorunda kaldı. Genç yeteneğin Hertha Berlin maçında oynayıp oynamayacağı ise henüz kesinlik kazanmadı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu Uzattı - Son Dakika


Advertisement