Hakeme Saldıran Taraftar Adli Kontrol Şartıyla Serbest! - Son Dakika
Spor

Hakeme Saldıran Taraftar Adli Kontrol Şartıyla Serbest!

Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanan Balıkesirspor Baltok, Ümraniyespor maçında hakeme saldıran ve gözaltına alınan taraftar, "İçkiliydim, psikolojim bozuktu. Ne yaptığımı hatırlamıyorum." dedi ve serbest kaldı.

20.09.2018 15:15  Güncelleme: 16:28

Spor Toto Birinci Ligin 5. haftasında 17 Eylül Pazartesi akşamı Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanan Balıkesirspor Baltok ve Ümraniyespor maçının ilk yarısının bitmesi ardından sahaya inerek orta hakem Atilla Karaoğlan'a saldıran 38 yaşındaki Ümit Adıgüzel, gözaltı süresinin dolması ardından adliyeye sevk edildi.

Hakeme Saldıran Taraftar Adli Kontrol Şartıyla Serbest!

18 YIL CEZAEVİNDE YATMIŞ

Umut Adıgüzel adlı taraftarın, "İçkiliydim, psikolojim bozuktu. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği bildirilirken, stada da başkasının adına olan Passolig kartıyla girdiği öğrenildi. 2010 yılından bu yana psikiyatrik tedavi gördüğü belirtilen ve uyuşturucu, yağma, hırsızlık, kasten adam yaralama ile mala zarar verme suçlarından 18 yıl cezaevinde yatan Adıgüzel, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hakeme Saldıran Taraftar Adli Kontrol Şartıyla Serbest!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Hakeme Saldıran Taraftar Adli Kontrol Şartıyla Serbest! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerlist: Kendi başına silah dayayan polisi tutukla.. hakem döven zorbayı serbest bırak.. ne güzel Adalet! 5 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Neyse formül ü öğrendik... 2 0 Yanıtla
  • Balkes: El insaf kulübe verilen 100.000 tl cezayı ve de 2 maç seyircisiz oynama cezalarını TFF ödesin. Tirübünde oturan taraftarın hiç suçu yok. Bu taraftarlarda kolluk kuvveti değil. Üst araması da yapamazlar. Hadi diyelim C bloktan çıktı bu arkadaş. Diğer blokların suçu ne ! Sizce taraftarın burada suçunu izah edebilir misiniz. Bu tür işler şahsilik gerektirir. Toplumu cezalandıramaz. Hani passolig gelirleriyle stadlara bir ton kamera yerleştirilecekti. Nerde kaldı. Ama şunu biliyorum yeni Apara kanal 0 0 Yanıtla

Advertisement