Hayri Kozak, Ünal Aysal Yönetimini Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Hayri Kozak, Ünal Aysal Yönetimini Eleştirdi

Hayri Kozak, Ünal Aysal Yönetimini Eleştirdi

G.Saray Divan Kurulu üyesi Kozak, Başkan Aysal'ı Terim'in gönderilmesiyle vurdu, "Bindiğimiz dalı kestiniz. Göz göre göre işine son verdik." dedi.

13.04.2014 14:46  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrettin Kozak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetimini eleştirdi. Mali kongrede Suat Sarı ve Osman Tanburacı'nın Başkan Ünal Aysal'a yönelik eleştirilerinin ardından camianın etkili ismi Hayrettin Kozak kürsüye çıktı. Kozak, şu eleştirileri getirdi:

"Konuşmaktan bıktım, siz de dinlemekten. İki ayrı mektuptaki düşüncelerine asla katılmıyorum.

GELİRLERE RAĞMEN KÖTÜ TABLO VAR"

İki defa şampiyon olduk diye kimse seslenmesin. Bu kulüpte şu mali tablolarla başarıdan bahsetmek asla söz konusu değildir. Hisse satışı, sermaye artışı, Şampiyonlar Ligi gelirleri gibi ekstra gelirlere rağmen mali yönden bu tablo var.

"1.5 MİLYAR GELİRE RAĞMEN ÇİVİ ÇAKILMADI"

Doları icat eden benim! Tamamen bilgi mahiyette başlatan benim. Bugün bizim borç alacak farkından başka bir yerde TL dışında bir birim görür müsünüz. İki yakan bir arala gelmez bu giderlerle. 3 yılda 1.5 milyar gelire rağmen çivi çakılmadı.

"BİNDİĞİMİZ DALI KESTİNİZ"

Fatih Terim'i göndererek bindiğimiz dalı kestiğimiz Florya da en önemli kademedir. Göz göre işine son verdik. İnşallah eksikliğini giderir. 3 yıl önceki rakamların aynısı sunuldu. Pamukspor gitti, Taçspor geldi!"diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hayri Kozak, Ünal Aysal Yönetimini Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YUSUF: BENCE TAKIM BAŞINDA YILMAZ VURAL BİLE OLSAYDI KESİN ŞAMPİYON OLURDUK..BEŞİKTAŞIN BAŞINDA İSE SAMET AYBABA OLSAYDI ODA ŞAMPİYON OLURDU. FENER İŞİ İDARE ETTİĞİ İÇİN ŞAMPİYON OLDU..BEŞİKRAŞ VE GALATASARAY ÇOK KÖTÜ OLDUKLARI İÇİN EL BİRLİĞi İLE FENERİ ŞAMPİYON YAPTILAR.. 15 9 Yanıtla

Advertisement