Hertha'da Marius Gersbeck, Tribüne Tırmandı Tezahürat Yaptı - Son Dakika
Spor

Hertha'da Marius Gersbeck, Tribüne Tırmandı Tezahürat Yaptı

Hertha\'da Marius Gersbeck, Tribüne Tırmandı Tezahürat Yaptı

Hertha Berlin'in, Dortmund'u 2-1 yendiği maçta kaleyi koruyan Marius Gersbeck, bitiş düdüğünün ardından tribünlere tırmandı ve tezahürat yaptı.

23.12.2013 12:17  Güncelleme: 12:14

Alman Ligi'nde Hertha Berlin'in deplasmanda Dortmund'u 2-1 yendiği maçta kaleyi koruyan 18 yaşındaki Marius Gersbeck maçtan sonra tribüne tırmanarak megafonu eline alarak takım arkadaşlarına tezahürat yaptı.

HOCASININ GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADI

Hertha Berlin, kalecisi Thomas Kraft ve yedek kaleci Buchert antrenmanlarda sakatlanınca büyük bir sorunla karşı karşıya kalmıştı. Üçüncü kaleci Philip Sprint'e ise teknik direktör Jos Lukuhay güvenmiyordu. Bu nedenle U-18 milli takımının kalesini koruyan, genç takımın kalecisi 18 yaşındaki Marius Gersbeck'e görev verdi. Bundesliga'nın en zor deplasmanlarından olan Dortmund maçında 80,600 seyircinin önünde kaleye geçen genç eldiven, teknik direktör Jos Lukuhay güvenini boşa cıkarmayarak iyi bir performans gösterdi.

"NE YAPAYIM BEN BÖYLE BÜYÜDÜM"

Maçtan sonra açıklama yapan Hertha Berlin teknik patronu Jos Luhukay genç kaleci için "Muhtemelen o bile, bugün ne yaptığını farkında değil" dedi. Genç file bekçisi Marius Gersbeck ise maç sonrası yaptığı açıklamada "Herşey benim için bir rüyaydı. Kariyerimin böyle bir zafer ile başlaması süper" ifadelerini kullandı. Deplasman tribününe gidip taraftar ile tezahürat yaptığı sorusunu soranlara da "Ne yapayım, ben böyle büyüdüm" diyor.

DOĞMA BÜYÜME HERTHALI

Gersbeck tam anlamıyla doğma büyüme Herthalı.10 yaşından beri kulübün lisanslı sporcusu. Eğer genç takımın maçı, A takımının maçı ile çakışmıyorsa muhakkak Hertha'nın tribününde yerini alıyor. Dortmund maçından sonra Herthalı futbolcular taraftarlarını selamlamak için misafir tribününün önüne gittiler. Gersbeck bir hamlede tribünlere fırladı ve yılların verdiği alışkanlıkla tribün arkadaşlarıyla birlikte, 90 dakika birlikte mücadele ettikleri takım arkadaşlarına tezahürat yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hertha'da Marius Gersbeck, Tribüne Tırmandı Tezahürat Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement