Hikmet Karaman'dan Savunmaya Uyarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hikmet Karaman'dan Savunmaya Uyarı

Hikmet Karaman\'dan Savunmaya Uyarı
16.02.2013 17:27

Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında yarın sahasında Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hikmet Karaman antrenman öncesinde savunma oyuncuları ile toplantı yaparak, yarın oynanacak karşılaşma öncesi uyarılarda bulundu.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman öncesinde tecrübeli teknik adam, defans oyuncularını yanına çağırarak, yarınki karşılaşma öncesi uyarılarda bulundu. Antrenmanda sakatlığı bulunan Ferhat Kiraz, takımdan ayrı çalıştı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlılar, antrenman sonrası Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hikmet Karaman'dan Savunmaya Uyarı - Son Dakika


Advertisement