Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak A Milli Takım sözleri: Kuntz gitti, Fatih Terim geldi - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak A Milli Takım sözleri: Kuntz gitti, Fatih Terim geldi

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son maçında Karadağ'ı deplasmanda 2-1 yenen A Milli Takım, Katar vizesi almak için play-off oynama hakkı kazandı. Karşılaşma hakkında konuşan tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç, Kuntz ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Uluç, "Biz Orkun'un golüyle öne geçtikten sonra Kuntz gitti kenardan Fatih Terim geldi" dedi.

18.11.2021 21:09  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım, Dünya Kupası yolunda kader maçında Karadağ'ı devirerek play-off biletini cebine koydu. Ay-Yıldızlı ekibin geriye düşmesine rağmen çevirmeyi bildiği karşılaşmayı A Spor yorumcusu Hıncal Uluç değerlendirdi.

"KUNTZ İNANAMADIĞIM KADAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI BENİ"

Hıncal Uluç, Stefan Kuntz'u sert eleştirirken "Benim en büyük eleştirim, biz Orkun'un golüyle öne geçtikten sonra Kuntz gitti kenardan Fatih Terim geldi. Her topu geriye oynadık. Abdülkadir Ömür'ü anlayamadım, asist yaptı adamlara geri pas vereceğim diye. Öbür yarının ortasındayız, takımın yarısı zaten ilerde, topu orada oynayacağına kendi kalecisine atacağım diye saçma sapan vurdu. Onu bile aldılar da atamadılar. Kuntz inanamadığım kadar hayal kırıklığına uğrattı beni" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç\'tan çok konuşulacak A Milli Takım sözleri: Kuntz gitti, Fatih Terim geldi

Son Dakika Spor Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak A Milli Takım sözleri: Kuntz gitti, Fatih Terim geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement