Hoffenheim'ı 87'de Bulduğu Golle Deviren Manchester City, Şampiyonlar Ligindeki İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika
Spor

Hoffenheim'ı 87'de Bulduğu Golle Deviren Manchester City, Şampiyonlar Ligindeki İlk Galibiyetini Aldı

Şampiyonlar Liginin 2. haftasında Manchester City, deplasmanda Hoffenheim'ı 87. dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.

02.10.2018 22:00  Güncelleme: 00:22

Manchester City, Şampiyonlar Ligindeki tutuk performansını, Hoffenheim deplasmanında kazanarak noktaladı. Şampiyonlar Liginin 2. hafta mücadelesinde Manchester City, Wirsol Rhein-Neckar Arenada karşı karşıya geldiği Hoffenheim'ı 87'de bulduğu golle 2-1 mağlup etti. City, bu sonuçla, geçen sezonla birlikte Devler Liginde 4 maç sonra kazanmış oldu.

40. SANİYEDE GOL GELDİ

Hoffenheim, karşılaşmanın henüz 40. dakikasında Ishak Belfodil'in attığı golle öne geçerken, Manchester City 8. dakikada Sergio Aguero ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda Manchester City oyunun kontrolünü elinde tutarken, istediği pozisyonları bulamadı. 87. dakikada Hoffenheim defansının yaptığı büyük hatayı değerlendiren David Silva, attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

CİTY GRUPTAKİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bu sonucun ardından, ilk hafta Lyon'a evinde 2-1 mağlup olan Manchester City puanını 3 yaparken, Hoffenheim ise ilk hafta Shakhtar deplasmanından 2-2 ile çıkardığı 1 puanda kaldı. Şampiyonlar Liginin 3. haftasında Manchester City deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak, Hoffenheim ise evinde Lyon'u konuk edecek.

Hoffenheim\'ı 87\'de Bulduğu Golle Deviren Manchester City, Şampiyonlar Ligindeki İlk Galibiyetini Aldı

Son Dakika Spor Hoffenheim'ı 87'de Bulduğu Golle Deviren Manchester City, Şampiyonlar Ligindeki İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Türk : Tebrikler City tebrikler TÜRK çocuğu Ilkay gündoğan 0 0 Yanıtla

Advertisement