İlginç Bir Tesadüf - Son Dakika
Spor

İlginç Bir Tesadüf

İlginç Bir Tesadüf

Galatasaray, Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun transferini bitirdi.

06.01.2011 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun transferini bitirdi. Colin Kazım transferini salı günü açıklayan sarı-kırmızılı kulüp, daha önce yaptığı yabancı transferlerde olduğu gibi Culio'nun da transferini perşembe günü açıkladı. Galatasaray daha önce yaptığı 14 yabancı transferin 12'sini çarşamba ya da perşembe günü açıklamıştı. Culio da bu seriye eklenen yeni bir isim oldu.

Sporx.com'da 4 Ocak Salı günü yayınlanan haber şu şekildeydi:

HABER: Fath ŞAMLIOĞLU

fatihs@sporx.com

Transfer çalışmalarının son sürat devam ettiği şu günlerde gözler Galatasaray'ın üzerinde... Beşiktaş'ın Hugo Almeida, Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes transferleri hem Avrupa hem de Türkiye'de gündeme otururken; sezonun ilk yarısında tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray'ın transfer döneminde nasıl bir politika uygulayacağı ise büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Tarihi Ali Sami Yen Stadı'nı terkederek maçlarını bundan sonra yeni mabedi Türk Telekom Arena'da oynayacak olan Galatasaray'da taraftarların transfer sabrı da tükenmeye başladı. Yönetimin uyguladığı transfer politikasından oldukça şikayetçi olan sarı-kırmızılı taraftarlar, son günlerde ortaya atılan Necati Ateş ve Colin Kazım fısıltıları ile iyiden iyiye çileden çıktı.

Türk Telekom Arena'da 'yıldız futbolcu' izlemek isteyen Galatasaray taraftarı, yönetimden bu doğrultuda transferler beklerken Adnan Polat ve yönetiminin temasta bulunduğu Formica ve Biglia gibi isimler kafalardaki soru işaretlerini arttırdı. Bundan iki yıl önce Haldun Üstünel ile başlayan flaş transfer serisinden gün geçtikçe uzaklaşmaya başlayan Galatasaray'ın özellikle son dönemde uyguladığı politika sarı-kırmızılı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmalarını devam ederken; özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor'un yaptığı transferler sarı-kırmızılı taraftarların sabrını zorlamaya başladı. Taraftarlar, televizyon ve internetin başından kalkamazken; gazeteler de irili ufaklı transfer haberi aramaktan da adeta heba oldu.

Galatasaray taraftarı, yönetimden resmi bir transfer açıklaması bekliyor. İpler geriliyor ancak yönetim cephesinden bir ses yok... Galatasaray'ın Formica ve Biglia ile yakından ilgilendiği biliniyor ancak bu transferlerin ne zaman açıklanacağı konusu ise büyük bir muamma... Her şeye rağmen sarı-kırmızılı kulübün daha önceden yaptığı transferleri açıkladığı 'günler' en azından tünelin ucundaki ışığı gösteriyor.

Galatasaray, son dönemde yaptığı 14 yabancı transferi büyük çoğunlukla çarşamba ya da perşembe günü açıkladı. Michael Skibbe, Milan Baros, Frank Rijkaard, Harry Kewell, Keita, Elano, Lucas Neill, Jo, Giovani Dos Santos, Loric Cana ve Hagi Galatasaray'ın resmi internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna çarşamba ve perşembe günleri duyurduğu transferler arasında yer alıyor.

Daha önce yapılan transferlerden Misimovic ve Insua 31 Ağustos Salı günü saat 18:30'da; Pino ile anlaşmaya varıldığı konusundaki açıklama da 19 Temmuz Pazartesi günü saat 17:01'de resmi olarak duyuruldu. Galatasaray'ın transferleri resmi olarak duyurmasında genel olarak çarşamba ve perşembe günleri etkili olurken; bu hamlenin planlı mı yoksa bir tesadüften ibaret olup olmadığı konusu büyük bir merak uyandırıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İlginç Bir Tesadüf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement