İnegölspor Kulübü'nde Olağan Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Spor

İnegölspor Kulübü'nde Olağan Genel Kurula Doğru

İnegölspor Kulübü\'nde Olağan Genel Kurula Doğru

Eski yöneticilerden Eşref Güç başkan adaylığını açıkladı Başkan adayı Güç: "İnegölspor'u layık olduğu yere taşıyacağız"

21.05.2014 19:19

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü'nde, eski yönetim kurulu üyesi Eşref Güç, 30 Mayıs Cuma günü yapılacak olağan genel kurulda başkan adaylığını açıkladı.

Güç, düzenlediği basın toplantısında, 30 Mayıs'ta yapılacak kongrede İnegölspor'un işçileri olmaya talip olduklarını ifade etti.

Bu kararı almadan önce çok düşündüklerini dile getiren Güç, "İnegölspor camiası futbolu bilen ve seven bir camiadır. İnegölspor'da 3 yıl altyapı sorumlusu olarak görev yaptım. 3 yıl değerli yönetici arkadaşlarla çalıştım. Birlikte çalıştığımız eski yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz, İnegölspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.

Göreve gelmeleri durumunda gece gündüz demeden İnegölspor için çalışacaklarını belirten Güç, şunları söyledi:

"Biz göreve gelirsek arkadaşlarımızla beraber gece gündüz, dağ bayır, yağmur çamur demeden İnegölspor için doğru olan neyse en az hatayla görevimizi yapmaya söz veriyoruz. İnegölspor'un bilindiği üzere çok güzel taraftar kitlesi var. Onların destekleri bizim için çok değerli. Taraftarlarımızı İnegölspor'un ve bizim yanımızda görmek istiyoruz."

Başkan adayı Eşref Güç, basın toplantısında, 21 kişilik yönetim kurulunu da basına tanıttı. Güç başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Ahmet Sütçü, Seçkin Kurşun, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Emrah Erim, Nazmi Kahraman, Serhat Kılınç, Metin Aydınlar, Ahmet Ortakçı, Olgun Yıldız, Burak Şimşek, Halil Malkoç, Mehmet Döngel, Ali Demiral, Sinan Kılakay, Ebubekir Yavuz, Oktay Can ve Bülent Tanrıkulu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor Kulübü'nde Olağan Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement