İngiltere'de Amatör Golf Şampiyonası başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

İngiltere'de Amatör Golf Şampiyonası başladı

İngiltere\'de Amatör Golf Şampiyonası başladı
19.06.2023 13:01

Türkiye Golf Federasyonu'nun açıklamasına göre, dünyanın en önemli golf organizasyonlarından biri olan Amatör Golf Şampiyonası, İngiltere'de düzenleniyor. 43 ülkeden 288 sporcu, Hillside Golf Club ile Southport ve Ainsdale Golf Club sahalarında aynı anda oynanacak organizasyonda yer alıyor. Türkiye'den İbrahim Tarık Aslan ve Leon Kerem Açıkalın da turnuvada yer alıyor. Milli sporculara milli takım başantrenör yardımcısı Gencer Özcan eşlik ediyor. Şampiyona 24 Haziran'da sona erecek.

Bu yıl 128'incisi düzenlenen Amatör Golf Şampiyonası, İngiltere'de başladı.

Türkiye Golf Federasyonunun açıklamasına göre golfte dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan turnuvaya, 43 ülkeden 288 sporcu katılıyor.

Hillside Golf Club ile Southport ve Ainsdale Golf Club sahalarında aynı anda oynanacak organizasyonda Türkiye'den iki sporcu yer alıyor.

Milli sporcu İbrahim Tarık Aslan, dünya sıralamasındaki yeri sayesinde organizasyona direkt davet edildi. Leon Kerem Açıkalın ise Amerika NCAA Kolejler Ligi'ni 21. sırada bitirerek turnuvada oynamaya hak kazandı.

24 Haziran'da sona erecek şampiyonada, milli sporculara milli takım başantrenör yardımcısı Gencer Özcan eşlik ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İngiltere'de Amatör Golf Şampiyonası başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement