Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları hazırlık maçının kendileri için olumlu geçtiğini söyledi.
Alanya Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kartal, takımının iyi sinyaller verdiğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:
"GÜZEL BİR TEST OLDU"
"Takımım fiziksel, taktiksel ve oyun disiplini olarak olumlu sinyaller verdi. Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Bu anlamda, oyun ve fiziksel olarak tatmin oldum. Son 4-5 maçta sadece bir gol yedik. Bu maçta ise basit iki gol yedik. Çok pozisyon ürettik. Olumlu oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir test oldu."
"DIEGO ŞANS BULDUĞU ZAMAN DAHA GÜZEL GOLLER ATAR"
Sarı-lacivertli futbolcu Diego'nun attığı golün çok güzel olduğunu aktaran Kartal, "Diego şans bulduğu zaman daha güzel goller atar. Hem kendisi, hem de biz mutlu oluruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Dakika › Spor › İsmail Kartal: Olumlu Sinyaller Verdik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?