İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor Yenişemedi - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor Yenişemedi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor Yenişemedi

Lig'in 5.haftasında kendi evinde karşılaştığı Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.

22.09.2012 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper

Lig'in 5. haftasında kendi evinde karşılaştığı Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından basın toplantısında soruları cevaplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Carlos Carvalhal, kırmızı karta anlam veremediğini söyledi. Takımdan memnun olduğunu vurgulayan Carvalhal, "Bende hata yapabilirim. Oyuncularımda hata yapabilir. Ne olursa olsun oyuncularım performansından çok memnunum. 10 kişi kalmamıza rağmen Orduspor karşısında pozisyonlar bulduk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 10 kişi kaldığımızda oyuncularım takım ruhu ile iyi bir performans sergilediler. 11 kişi olsaydık daha farklı bir oyun ve daha farklı bir skor olabilirdi" dedi.

HECTOR CUPER: "RAKİP 11 KİŞİ İKEN DAHA İYİ OYNADIK"

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de, ilk yarı daha iyi oynadıklarını söyleyerek, "ilk yarıda birkaç pozisyon kaçırdık. Bir kişi fazla olmamıza rağmen ikinci yarı iyi oynamadık. Rakibimiz 11 kişi iken daha iyi oynadık" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Holmen ise kırmızı kartta bir hata olduğunu vurgulayarak, "10 kişi kalmamıza rağmen iyi savaştık. Maçı kazanabilirdik" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalecisi Eduardo Carvalha ise hakemin hatasından dolayı bütün oyun sistemlerinin değiştiğini ifade ederek, "Bütün arkadaşlarım fazla çalıştı. Buradan puanlarla dönebilirdik" diye kaydetti.

Ordusporlu futbolcu Umdibes ise

rakipleri karşısında girdikleri pozisyonları iyi değerlendiremediklerini söyledi.

İstedikleri gibi oynayamadıklarını belirten Ordusporlu Atilla Turan da, "Rakibimiz karşısında ilk yarı iyi bir oyun oynadık. Farklı bir skor elde edebilirdik. Zor bir maç oldu. Çok rüzgar vardı. Rüzgar oyunu zorlaştırdı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement