İstanbulspor, Yılport Samsunspor'a deplasmanda yenildi - Son Dakika
Spor

İstanbulspor, Yılport Samsunspor'a deplasmanda yenildi

İstanbulspor, Yılport Samsunspor\'a deplasmanda yenildi

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sağanak nedeniyle ertelenen maçta Yılport Samsunspor'a deplasmanda 2-1 yenilen İstanbulspor'da yardımcı antrenör Vural Önen, 'Bir penaltı golünden yenildik, üzgünüz.' dedi. Teknik direktör Hakan Yakın'ın maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Önen, Samsunspor maçının hangi değerde olduğunu çok iyi bildiklerini dile getirdi. Önen, İstanbulspor'un alt sıralardan kurtulmak için verilen yarışın her zaman içinde olacağını belirterek, 'Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz, takımımıza inanıyoruz. Buradan çıkabileceğimize çok inançlıyız. Çalışmaya devam edeceğiz.' diye konuştu.

08.11.2023 23:07  Güncelleme: 23:15

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sağanak nedeniyle ertelenen maçta Yılport Samsunspor'a deplasmanda 2-1 yenilen İstanbulspor'da yardımcı antrenör Vural Önen, "Bir penaltı golünden yenildik, üzgünüz." dedi.

Teknik direktör Hakan Yakın'ın maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Önen, Samsunspor maçının hangi değerde olduğunu çok iyi bildiklerini dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını anlatan Önen, şöyle devam etti:

"Takım çok arzuluydu, mücadele ettik, ilk golü biz bulduk. Devreye öyle girdik. Sonra bir anda bir pozisyonda bizim görüşümüzde faul olmayan bir pozisyonda faul veriliyor, o top gole çevriliyor. Ondan sonra biraz bizde de tabii ki moral bozukluğu oldu ama gene de maç bitmemişti. Biz de ikinci golü aradık. Bir penaltı golünden yenildik, üzgünüz."

Önen, İstanbulspor'un alt sıralardan kurtulmak için verilen yarışın her zaman içinde olacağını belirterek, "Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz, takımımıza inanıyoruz. Buradan çıkabileceğimize çok inançlıyız. Çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbulspor, Yılport Samsunspor'a deplasmanda yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement