İzmir Büyükşehir Belediyespor, Tur Peşinde - Son Dakika
Spor

İzmir Büyükşehir Belediyespor, Tur Peşinde

İzmir Büyükşehir Belediyespor, Tur Peşinde

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Challenge Cup 4'üncü tur ilk maçında deplasmanda 28-22 yenildiği Çek Cumhuriyeti'nden DHC Sokol Poruba ile yarın rövanş mücadelesine çıkacak.

15.01.2016 14:21

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Challenge Cup 4'üncü tur ilk maçında deplasmanda 28-22 yenildiği Çek Cumhuriyeti'nden DHC Sokol Poruba ile yarın rövanş mücadelesine çıkacak. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Karadağlı Bogdan Kaludjerovic-Ivan Vujacic hakem ikilisi yönetecek. İzmir Büyükşehir Belediyespor'un çeyrek finale kalması için maçı 7 farkla kazanması gerekiyor.

Başantrenör Celal Gençoğlu, taraftarın desteği ile istedikleri sonucu alacaklarını söyledi. Gençoğlu, "İlk maçta rakibimize karşı başa baş bir mücadele ortaya koyduk. Şanssız bir şekilde mağlup ayrıldık. Ancak evimizde turu bırakmaya niyetimiz yok. İzmirliler'den destek bekliyoruz" şeklinde konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2009 yılında Challenge Cup'ta yarı final oynama başarısı göstererek, Türkiye'de bir ilke imza atmıştı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İzmir Büyükşehir Belediyespor, Tur Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement