Jaka Lakovic, Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Jaka Lakovic, Sağlık Kontrolünden Geçti

Jaka Lakovic, Sağlık Kontrolünden Geçti

Lakovic: "Royal Halı Gaziantep, önemli hedefleri olan bir kulüp. Bu hedeflere katkı sağlamak istiyorum"

04.12.2014 10:51

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep'in yeni transferi Sloven sporcu Jaka Lakovic, sağlık kontrolünden geçirildi.

Ülkesinden havayoluyla Gaziantep'e gelen Lakovic, özel bir hastanede yapılan kontrollerinin ardından Galatasaray Liv Hospital maçının hazırlıklarını sürdüren takımla kampa girdi.

Mor-sarılı ekibin genel menajeri Boray Dai, AA muhabirine, kontrollerin ardından Lakovic'de herhangi bir soruna rastlanmadığını belirtti.

Bugün itibarıyla takımla çalışmalara başlayacak sporcunun, teknik heyetin görev vermesi halinde Galatasaray Liv Hospital maçında forma giyebileceğini ifade eden Dai, daha önceki sezonlarda Panathinaikos, Barcelona ve Galatasaray gibi takımlarda görev alan Lakovic'in takıma önemli katkılar sağlayacağını öngördüklerine işaret etti.

Lakovic ise Gaziantep'te olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Royal Halı Gaziantep, önemli hedefleri olan bir kulüp. Bu hedeflere katkı sağlamak istiyorum. Burada sorunsuz ve başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum" dedi.

Gaziantep'ten gelen teklif sonrasında kent ve takım hakkında araştırma yaptığını ve güzel veriler elde ettiğini aktaran Lakovic, Royal Halı Gaziantep'in taraftar kitlesinin kendisini çok heyecanlandırdığını ve başarılı performans göstererek taraftarı sevindirmek istediğini kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Jaka Lakovic, Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement