James'in Cezası Belli Oldu - Son Dakika
Spor

James'in Cezası Belli Oldu

James\'in Cezası Belli Oldu

Geçtiğimiz aylarda hız limitini aştıktan sonra polisten kaçarak kulüp tesislerine sığınan Real Madrid'li yıldız futbolcu James Rodriguez'in cezası belli oldu.

02.03.2016 13:29

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Geçtiğimiz aylarda hız limitini aştıktan sonra polisten kaçarak kulüp tesislerine sığınan Real Madrid'li yıldız futbolcu James Rodriguez'in cezası belli oldu.

Yeni yılın ilk gününde Real Madrid idmanının giderken 200 km hız yapan ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçan James Rodriguez'e 10 bin 400 euro para cezası verildi.

Kolombiyalı oyuncu, olayın ardından yaptığı açıklamada yüksek seste müzik dinlemesi gerekçesiyle polis ihtarını duymadığını söylemişti.

Polisten kaçarak kulüp tesisleri Valdebabas'a sığınan yıldız oyuncuya en üst seviyedeki para cezası olan 10 bin 400 euro verildi. James Rodriguez, cezaya 15 gün içinde itiraz edebilecek. Ancak hemen ödeme yapması halinde cezanın yarısı olan 5 bin 200 euro'yu ödemesi yeterli olacak.

"O kadar hızlı gitmiyordum"

James Rodriguez, hız limitini aşmasının ardından "Söylendiği kadar hızlı gitmiyordum. Çok yüksek sesle müzik dinlediğim için sirenleri duyamadım. Ben aptal değilim eğer polisin peşime takıldığını görseydim kenara çekerdim. Ama insanlar hata yapabilir bu yüzden özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. O dönemde genç oyuncunun saha içindeki performansı da tartışma konusu olmuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor James'in Cezası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement