Juventus, Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Juventus, Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak için harekete geçti

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na Juventus talip oldu. İtalyan devi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Juan Cuadrado'nun yerini sarı-lacivertlilerin milli futbolcusuyla doldurmak istiyor.

04.02.2023 08:54  Güncelleme: 09:07

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de performansıyla fark yaratan futbolcuların başında gelen Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz bir talip çıktı.

ALLEGRI RAPORU VERDİ

İtalyan basınında yer alan habere göre, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Juventus, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu radarına aldı.

SEZON BİTMEDEN TEKLİF YAPABİLİRLER

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Juan Cuadrado'nun sözleşmesini yenilememe kararı alan İtalyan devi, Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak istiyor. Juventus, Napoli ve Milan'ın da ilgisinin bulunduğu milli futbolcuyu elinden kaçırmamak için sezon bitmeden teklif yapmayı planlıyor.

Juventus, Ferdi Kadıoğlu\'nu renklerine bağlamak için harekete geçti

Son Dakika Spor Juventus, Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Emir Emir: Ferdi Kadıoğlu 55-60 milyon avro eder,Juventus alıp satmak için oyuncu almaz,Türkiyede para edecek 4-5 futbolcu var,Barış Alper,Arda Güler,Kerem Aktürkoğlu,Crespo,Emre Mor bunlar birkaç yıl içinde çok para eder,ÇALIŞIP KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDERLERSE. 22 3 Yanıtla

Advertisement