Kadınlarda Final Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Kadınlarda Final Belli Oldu

Kadınlarda Final Belli Oldu

Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda final oynayacak tenisçiler belli oldu.

28.01.2016 20:21

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda final oynayacak tenisçiler belli oldu. Yarı final mücadelelerinde Agnieszka Radwanska'yı yenen Serena Williams ile Jo Konta'yı geçen Angelique Kerber finale adını yazdıran isimler oldu.

Serena Williams rekora bir adım daha yaklaştı

Avustralya Açık'ta finale yükselen ilk isim dünya 1 numarası Serena Williams oldu. Agnieszka Radwanska karşısında 6-0 ve 6-4'lük setlerle kazanan ABD'li tenisçi, Polonyalı rakibin karşısında çıktığı 9. maçtan da galibiyetle ayrılarak finale yükseldi.

Kariyerinde 21 Grand Slam Şampiyonluğu bulunan Serena Williams, Avustralya Açık'ı kazanması durumunda kadınlar tenisinde Steffi Graf 'in elinde bulunan 22 kupalık rekora ortak olacak.

Konta'nın rüyası sona erdi

kerber

Melbourne'de finale çıkan 2. isim ise Angelique Kerber oldu. Dünya 10 numarası Kerber, Jo Konta'yı 7-5 ve 6-2'lik setlerle geçti. 1983 yılından sonra bir Grand Slam'de yarı finale yükselen ilk tenisçi olma başarısı gösterem Konta için rüya sona ererken Kerber, finalede Serena Williams'ın rakibi oldu.

Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar finali cumartesi günü saat 10: 30'da oynanılacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kadınlarda Final Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement