Karabük'ün Sayılmayan Golü Tartışma Yarattı - Son Dakika
Spor

Karabük'ün Sayılmayan Golü Tartışma Yarattı

Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçında Karabükspor'un golü ofsayt nedeni ile verilmedi. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun kararı sosyal medyada büyük tepki aldı.

02.12.2014 08:12  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın 64.dakikası taratışmalı bir pozisyona sahne oldu.

HAKEM GOLÜ VERMEDİ

Beşiktaş 2-0 öndeyken Karabükspor, Traore ile birlikte golü buldu, ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Bu pozisyonun ardından Karabüksporlu oyuncular maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na uzun bir süre itirazlarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA HAKEMİN KARARI ELEŞTİRİLDİ

Yedek oyuncuların da, yan hakem Nihat Mızrak'a itirazların ardından, Abitoğlu, 4. hakem Deniz Çoban'a, Mızrak'ın etrafındaki oyuncuları uzaklaştırması yönünde telkinde bulundu. Sosyal medyada da taraftarlar, hakemin bu kararına tepki gösterdi.

PIERO ÖLÇÜMÜ: 61 CM OFSAYT DEĞİL

Yayıncı kuruluş Lig TV'de yapılan Piero ölçümünde pozisyonun 61 cm ofsayt olmadığı ifade edildi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR

Karabük\'ün Sayılmayan Golü Tartışma Yarattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Karabük'ün Sayılmayan Golü Tartışma Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • DENİZ: golümüzü atar keyfimize bakarız. seninleyiz BEŞİKTAŞ 10 19 Yanıtla
  • DELİ KADİR: ne yani bende şikeci bjk mi yazayım. hakemi satın almışmı diyeyim. 13 5 Yanıtla
  • melo: bir galatasaraylı olarak alnımızın akıyla yola devam etmekten gurur duyuyorum. İstersek küme düşelim yeter ki şerefimizle oynayalım. haksız kazanç yapanların allah belasını versin. belki bu cümleyi yazdım diye emre gibi bir maç ceza alırım :) 8 9 Yanıtla
  • Beşiktaşk: Arkadaşlar biz yalancı değiliz. Yan hakem Beşiktaş'ın 2-3 tane pozisyonunu ofsayt diye kesti ama ofsayt yoktu. Golde de kasti olarak görülmemiş bir şey yok. O taraftaki çizgi hakemi gerçekten kötüydü karşılıklı hatalar yaptı. Ama karabükün golü verilmedi bu bir gerçek. Orta hakem yan hakem kale arkası ve dakikayı gösteren de dahil bütün hakemler gerçekten kötü durumda. Her maç maçın kilit noktalarında hakem hataları görüyoruz. 10 2 Yanıtla
  • Asiltürk: kabak gibi de ofsayt. . . 2 10 Yanıtla
  • tantunici: Beşiktaş böyle bedava maç alırsa şampiyon bu yıl teşekkürler hakrmler 5 6 Yanıtla

Advertisement