Karabükspor Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor Kazanmak İstiyor

Karabükspor Kazanmak İstiyor

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Manisaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

14.10.2011 10:56

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Manisaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Deplasmanda pazar günü Manisaspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un bugünkü antrenmanına sakatlıkları devam eden Deumi, İlhan ve Mehmet Çakır ile ülkesinde bulunan Shelton katılmadı. Sakatlığı devam etmesine rağmen kendisini iyi hissettiğini söyleyen kaleci Tomiç ise çift kale maçta yer aldı. Zorlu bir deplasmana gittiklerinin bilinci içersinde olduklarını belirten Yücel İldiz, maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"Manisaspor, ligin iyi takımlarından bir tanesi. Geçen yılki kadrolarını koruyorlar. Hemen hemen aynı kadro ile mücadele ediyorlar. Bu çok önemli. Biz de ise bir çok değişiklik oldu. Bunun yanında şu anda 5-6 tane oyuncumuz sakat. Tabi bunların hiç biri mazeret değil. Lige iyi bir başlangıç yaptık. İyi futbol oynarken son hafta bir kazaya uğradık. İstediğimiz gibi de oynayamadık. Ama bunlar futbolun içinde olağan şeyler. Manisa'da güzel bir futbol akşamı olacağını düşünüyorum. Rakibimiz moralli ve kazanmak isteyecek. Biz ise sahamızda kaybettik ve moral kazanmak için kazanmaya çalışacağız. Kazanan taraf olmak istiyoruz."

Takımındaki sakat oyuncuları hakkında da bilgi veren Yücel İldiz, bu konuda şöyle konuştu:

"İlhan, Mehmet Çakır ve Deumi, Manisaspor maçında oynayamayacak. Sinan sakatlıktan yeni çıktı ve henüz hazır değil. Shelton ülkesinden gelecek ve durumuna bakacağız. Kaleci Tomiç'in durumuna da bakıyoruz ve deniyoruz. Bu anlamda biraz sıkıntılıyız ama hangi arkadaşlarımızla sahaya çıkarsak çıkalım kazanma adına her şeyi yapacağız."

İÇGÜL: "KİMSE ÜSTÜN DEĞİL"

Genel Menajer Seyit İçgül ise Manisaspor'dan puanla dönmek istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Lige verilen arada futbolcularımızı moral ve motivasyon olarak biraz daha adapte etmeye çalıştık. Kendi ayarımızda bir takımla çok kritik bir maç oynayacağız. Artık kolay bir maç yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Büyük takımlarla ne kadar iyi mücadele ettiğimizi, iyi konsantre olunca neler yaptığımızı gördük. Ama kötü olduğumuzda da, iyi mücadele edemediğimizde çok kötü durumlara düştüğümüzü de gördük. Onun için kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Bu da bizim ligin kalitesini gösteriyor. Onun için biz iyi konsantre olup, iyi mücadele ederek Manisa'dan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz."

BD(MÇ/AÖ) - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement