Karşıyaka'nın iki ası döndü - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'nın iki ası döndü

Karşıyaka\'nın iki ası döndü

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonun ikinci yarısına Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde hazırlanan Karşıyaka'da takımın iki as oyuncusunun haftalar sonra iyileşmesi yüzleri güldürdü.

07.01.2023 10:30  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonun ikinci yarısına Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde hazırlanan Karşıyaka'da takımın iki as oyuncusunun haftalar sonra iyileşmesi yüzleri güldürdü. Yeşil-kırmızılılarda 11 Aralık'taki Belediye Kütahyaspor deplasmanında adalesinde kısmi yırtık meydana gelen kaleci Yusuf ve 18 Aralık'ta Entegre Solar Elazığspor'la oynanan ilk devrenin son karşılaşmasında diz çapraz bağlarında esneme olan Ertuğrul'un tedavileri tamamlandı.

Tecrübeli isimler takımla antrenmanlara yeniden başladı. Ara transfer döneminde şu ana kadar kanatlara takviye yapıp 68 Aksarayspor'dan Ali Say, Fethiyespor'dan Burak Başkaya ve Somaspor'dan Yılmaz Ceylan'la anlaşarak, Okan Baydemir ile İhsan Furkan Deniz'e ise kulüp bulmaları için izin veren Karşıyaka, ikinci yarının ilk haftasında 14 Ocak'ta Nevşehir Belediyespor'u İzmir'de ağırlayacak. Kaf-Kaf'ta transferler yeni haftada da sürecek.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'nın iki ası döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement