Kastamonuspor, Tarihinde İlk Kez Hükmen Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Kastamonuspor, Tarihinde İlk Kez Hükmen Mağlup Oldu

Kastamonuspor, Tarihinde İlk Kez Hükmen Mağlup Oldu

Kastamonuspor, 47 yıllık tarihinde, ilk kez, futbolcularına lisans çıkartamadığı için MKE Kırıkkalespor maçına çıkamadı.

22.09.2013 18:41  Güncelleme: 17:02

Kastamonuspor, 47 yıllık tarihinde, ilk kez, futbolcularına lisans çıkartamadığı için Amatör Bölgesel Lig'de (BAL) MKE Kırıkkalespor maçına çıkamadı.

HAKEM BEKLEDİ SOYUNMA ODASINA GİTTİ

BAL Ligi'nde Kastamonuspor, bugün MKE Kırıkkalespor'la Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde oynanması gereken maç için maddi sıkıntılardan dolayı futbolcularının lisanslarını çıkartamadı. Maçın hakemi M.Akif İbrahimoğlu, MKE Kırıkkalesporlu futbolcularla birlikte bir süre bekledi, ev sahibi takımın sahaya çıkmaması üzerine soyunma odasına gitti.

LİGDEN İHRAÇ EDİLME TEHLİKESİ VAR

Hükmen yenik sayılması beklenen Kastamonuspor'un ayrıca 3 puanının da silineceği belirtildi. Kastamonuspor'un, önümüzdeki hafta, Çorumspor karşılaşmasında, futbolcularına lisans çıkartamadığı, takdirde ligden ihraç edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalması bildirildi.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Geçen yıl 3'üncü Lig'den düşen Kastamonuspor'un taraftarları, yönetime büyük tepki gösterdiler. Taraftarlar, hakemlerin sahadan ayrılmasından sonra, "Bizim hala umudumuz var" pankartı açtılar.

Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı ve 37 Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadettin Küçüktarakçı, "Bu takımın düşmesinde baş suçlu yönetim olsa da şehir olarak bizler de suçluyuz." dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kastamonuspor, Tarihinde İlk Kez Hükmen Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement