Kayseri İçin Çok Kritik - Son Dakika
Spor

Kayseri İçin Çok Kritik

Kayseri İçin Çok Kritik

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor karşılaşacak.

23.02.2014 13:30

Kayserispor kazanmak istiyor

Geçtiğimiz hafta Karabükspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kritik maça çıkıyor.7 haftadır 3 puana hasret kalan Kayserispor ise geçtiğimiz hafta evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etmişti.

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren bu kritik maçta Kayserispor, galibiyetten başka bir şey hedefleyemiyor. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak bu maçta, Fırat Aydınus düdük çalacak.

Hafta içi Juventus ile rövanş oynayacak olan Karadeniz ekibinde Bamba sakatlığı nedeniyle forma giyinemezken, Zokora ise kart cezalısı.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i şu şekilde: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Olcan, Bourceanu, Colman, Yusuf, Adrian, Emre

Ligin düşme hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen Kayserispor'da sakatlar can sıkıyor. Simic ve Sefa sakatlığı nedeniyle oynayamazken, Zurab, Alper, Fonseca Sereno, Nobre sakatlıkalrı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyinemeyecek.

Kayserispor'un muhtemel 11'i şekilde: Sinan Bolat, Cüneyt Köz, Levent Gülen, Mijailovic, Ömer Bayram, Abdullah, Tziolis, Taner Yalçın, Vanek, Mouche, Bobo

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Kayseri İçin Çok Kritik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement