Kayserigücü, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı - Son Dakika
Spor

Kayserigücü, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı

Kayserigücü, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı

Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayserigücü, transferde hız kesmiyor. Sarı siyahlı ekip, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı. Başkan İsmail Eğin'in hızlı transfer çalışmaları sonucunda Sportif Direktör Halil Kurt, Mevlüt Metin'i kadroya dahil etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, transferin hayırlı olması temenni edildi.

17.07.2023 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayserigücü, transferde hız kesmiyor. Sarı siyahlı ekip, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı.

Süper Amatör Küme'de yeni sezon için geri sayım devam ediyor. Takımlar da transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ligin iddialı takımı Kaysergücü, dış transferde Mevlüt Metin'i kadrosuna kattı. Başkanlık görevini devraldıktan sonra hızla transfer çalışmalarına başlayan İsmail Eğin, güçlü bir ekip oluşturmak için aralıksız çalışıyor. Sarı siyahlılar da Sportif Direktörlük görevi de Halil Kurt'a verildi. Kurt, hızlı bir çalışma ile dış transferde Mevlüt Metin'i sarı siyahlı ekibe kazandırdı.

Transfere ilişkin Kayserigücü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz dış transferde Mevlüt Metin ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" denildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserigücü, Mevlüt Metin ile anlaşma sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement