Kepez Belediyesi'nin Teniste Milli Gururu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Kepez Belediyesi'nin Teniste Milli Gururu

Kepez Belediyesi\'nin Teniste Milli Gururu
05.07.2007 15:12

Kepez Belediyesporlu Tenisçiler Sefa Suluoğlu ve Hayriye Öz, İzmir'de Yapılacak Olan 12 Yaş Milli Takım Kampına Davet Edildi.

Kepez Belediyesporlu tenisçiler Sefa Suluoğlu ve Hayriye Öz, İzmir'de yapılacak olan 12 Yaş Milli Takım kampına davet edildi.

Ulusal turnuvalardaki şampiyonluklarıyla yıldızı parlayan Kepez Belediyespor Tenis Takımı, başarısını milli takımla taçlandırdı. Ulusal turnuvalarda bir çok şampiyonluk elde eden Kepez Belediyesporlu Sefa Suluoğlu ve Hayriye Öz, 5-8 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Tenis Milli Takım kampına çağrıldı. 10 sporcunun davet edildiği kampa Kepez Belediyespor'dan iki sporcunun çağrılması büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Başantrenör Nurgül Köktürk Çalışır da Kepez Belediyespor'un, Türkiye'nin tenisteki köklü kulüplerini geride bırakarak, milli takıma iki oyuncu vermesinin büyük bir başarı olduğunu söyledi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in maddi ve manevi desteği ile 3 yıl önce temelleri atılan tenis branşının, ülke genelinde tanınmaya başladığını belirten Çalışır, "Bir zamanlar zengin sporu olarak bilinen tenisin Kepez'de oynanması bir hayal olarak görülüyordu. Başkanımız Erdal Öner'in destekleriyle modern tenis

kortlarında şimdi Kepez, milli takıma oyuncu yetiştiriyor. Bu spora ve sporcuya verilen değerin bir başarısıdır. İki oyuncumuzun milli takım kampına çağrılmasından gurur duyuyorum. Sporcularımın, milli takım formasıyla kortlarda mücadele etmesi, sevincimizi daha da artıracaktır" diye konuştu.

(AT-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kepez Belediyesi'nin Teniste Milli Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement