Kilimli Belediyespor Profesyonel Lige Veda Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kilimli Belediyespor Profesyonel Lige Veda Etti

Kilimli Belediyespor Profesyonel Lige Veda Etti
05.05.2013 19:21  Güncelleme: 11:29

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Kilimli Belediyespor, sahasında Ümraniyespor'u 2-1 yenmesine rağmen amatör kümeye düştü.

Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kilimli Belediyespor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklar izledi. Ev sahibi takım açısından büyük önem taşıyan karşılaşmayı taraftarlar ise, stadın hemen yanında inşaat halindeki iki binanın balkon ve pencerelerinden izlediler.

47'nci dakikada ev sahibi takım Şahin'in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 82'nci dakikada Harun'un golüyle 2-0 üstünlük sağlayan Kilimli Belediyespor, 86'ncı dakikada Ali Fırat'ın golüne engel olamadı. Karşılaşmayı 2-1 kazanmasına rağmen ev sahibi takım, kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ve Derinci Belediyespor'un maçlarını kazanması nedeniyle amatör kümeye düştü. Maçtan sonra bazı futbolcular gözyaşlarını tutamadı.

Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, "Şerefimizle, onurumuzla küme düştük. Biz düşmedik, bize sezon boyunca destek vermeyen Zonguldak ve Kilimli protokolü küme düştü. Ama şunu söylüyorum; bu takımdan kimse gitmeyecek, düştüğümüz gibi, paramız olmayacak ama zeytin peynir yiyerek lige çıkacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kilimli Belediyespor Profesyonel Lige Veda Etti - Son Dakika


Advertisement