Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı

Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunu yaptığı, ‘10. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Karaisalı Köylerarası Futbol Turnuvası’ başladı. Turnuva’nın ilk maçının başlama vuruşunu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar yaptı.rnrn

26.06.2022 12:26  Güncelleme: 15:45

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunu yaptığı, '10. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Karaisalı Köylerarası Futbol Turnuvası' başladı. Turnuva'nın ilk maçının başlama vuruşunu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası, geçen senenin şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor arasında Kızıldağ Yaylası Aytaç Durak Spor Tesisleri'nde oynanan müsabaka ile başladı.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Zeydan Karalar, "Her sene güzel bir turnuvaya imza atan, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde rekabet eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Kızıldağ'ı seviyoruz, bölge halkına hizmet etmekten, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından turnuvanın saha tahsisi ve bakımı yapılırken, tüm takımlara forma, antrenman topu, antrenman sahası, antrenman yeleği, su, müsabaka gidiş-dönüş ulaşım aracı ve ödül verilecek. Hakem ücretleri de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Turnuvaya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği de katkı verdi.

4'lü grupta 16 takımın mücadele edeceği turnuva, 21 Ağustos Pazar günü oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement