Köksal Güney: "Kaleci Transferi Düşünüyoruz" - Son Dakika
Spor

Köksal Güney: "Kaleci Transferi Düşünüyoruz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni sezon öncesinde bir stoper ve forvet alacaklarını belirterek, kaleci transferi de düşündüklerini söyledi.

11.07.2015 15:24

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni sezon öncesinde bir stoper ve forvet alacaklarını belirterek, kaleci transferi de düşündüklerini söyledi.

Trabzonspor'un Hollanda kampındaki sabah antrenmanında saha kenarında gazetecilerle sohbet eden Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pedro Luis Cavanda'nın kulübüyle gerekli imzaları attıklarını belirten Köksal Güney, "Kendisiyle de sözlü olarak anlaşmamızı sağladık. Bu transferle ilgili bir sorunumuz şimdilik bulunmuyor. Üç transfer daha yapabiliriz. Bir stoper, bir forvet takviyesi gerçekleştireceğiz. Kaleci Hakan Arıkan'ın kamptan ayrılmasının ardından bu bölgeye de bir takviye yapma düşüncemiz var. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak yapacağımız transferler Hollanda kampına katılmayabilir" ifadesini kullandı.

Bordo-mavili takımın Hollanda kampında kulüp doktoru görev yapmadığı için sağlık kuruluyla da ilgilendiğini vurgulayan Köksal Güney, sakat oyuncular hakkında da bilgi verdi. Güney, Deniz Yılmaz'ın ayak başparmağında kırıkla ilgili tedavi sürecinin devam ettiğini belirterek, "Sakatlığının ardından bir hafta geçti. 10 gün içerisinde kendisine yeni bir MR çekeceğiz. Ardından üç hafta sonra sahalara dönmesini bekliyoruz. Bourceanu da ise korktuğumuz sakatlık olmadı. Diziyle ilgili bir problem yok. Ancak ayak bileğinde bir ödem mevcut. Trabzon'a döndüğünde şişlik indiği zaman kendisine yeni bir MR çekilecek ve sakatlığıyla ilgili kesin tanı o zaman koyulacak. Sefa'nın sakatlığı tamamen geçti, Aytaç Kara ise kendisini iyi hissediyor. Tedavisini sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

CARDOZO AMELİYET OLMAYACAK

Güney, belindeki rahatsızlık nedeniyle ülkesinde tedavi gören Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo'nun ameliyat olmayacağını da ifade ederek, "Kendisi takıma Trabzon'da dahil olacak. Şu anda tedavisi oldukça iyi gidiyor. Trabzon'a döndüğünde biz de kendisiyle ilgili gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sakatlığıyla ilgili açıklama yapacağız" dedi. - ARHNEİM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Köksal Güney: 'Kaleci Transferi Düşünüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement