Konyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Konyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Konyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı sezonun son iç saha maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

01.06.2023 17:10

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı sezonun son iç saha maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde yapılan antrenman, ısınma çalışmaları ile başladı. Futbolcular daha sonra dar alanda pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise orta, şut ve sonuçlandırma taktik varyasyonları üzerinde duruldu. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de başlayan oyuncular ise yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil-beyazlılar, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement