Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki 80 bin kişi kapasiteli Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan atletizm yarışlarına sporseverler yoğun ilgi gösterdi.
Atletizm yarışlarında Olimpiyat Stadyumu'nda boş koltuk kalmadı. Heyecanla beklenen yarınki 100 metre erkekler finali için 40 bin bilet satıldı. Diğer 40 bin biletin ise sponsorlar, spor federasyonları ve basına dağıtıldığı açıklandı.
Kura yöntemiyle satılan biletlerde, 100 metre erkekler finali için bir milyondan fazla kişi başvuruda bulunmuştu.
Oyunların geçen hafta başlamasının ardından birçok spor merkezinde boş koltukların olduğu ortaya çıkmış ve Londra Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi (LOCOG), sponsorlara çok sayıda bilet dağıttığı gerekçesiyle eleştirilmişti.
Atletizmde 100 metre erkekler finali yarın TSİ 23.50'de koşulacak.
Muhabir: Aslı Aral
Yayıncı: Hüseyin Doğru - LONDRA
Son Dakika › Spor › Londra-2012 - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.