Luis Figo: İspanya Şampiyon Olamaz - Son Dakika
Spor

Luis Figo: İspanya Şampiyon Olamaz

Luis Figo: İspanya Şampiyon Olamaz

Portekizli efsane isim, Dünya Kupası şampiyonu unvanının el değiştireceğini düşünüyor.

20.05.2014 21:15

Portekiz #39;in efsane ismi Luis Figo, milli takımlar düzeyindeki son üç büyük turnuvanın şampiyonu İspanya #39;nın Brezilya 2014 #39;te şampiyon olamayacağını iddia etti.

Figo, Laureus.com #39;a verdiği demeçte quot;İspanya #39;nın Dünya Kupası şampiyonu olacağını düşünmüyorum. Bu kez o kadar kalteli olduklarına inanmıyorum. Tabii şampiyon olabilirler. Ama bu kez çok zor olacak. quot; dedi.

Ev sahbi Brezilya #39;yı favori gördüğünü söyleyen Figo, quot;Evlerinde oynayacak olmak onlar için büyük bir avantaj. Luis Felipe Scolari #39;yi de yakından tanıyorum. Bu tip turnuvalar için çok uygun bir teknik adam. Diğer takımların Brezilya ile baş etmeleri çok ama çok zor olacak. quot; şeklinde konuştu.

quot;REAL MADRİD ŞAMPİYON OLUR quot;

41 yaşındaki Real Madridli eski oyuncu hafta sonu eski takımının Atletico Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi final maçı ile ilgili olarak da quot;Bence Real Madrid şampiyon olacaktır. Çünkü en son 2002 yılından beri kazanamıyorlar. Ama finallerin her sonuca açık olduğunu söyleyebiliriz. quot; dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Luis Figo: İspanya Şampiyon Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement