Maç Özeti: Brezilya-Hollanda - Son Dakika
Spor

Maç Özeti: Brezilya-Hollanda

Maç Özeti: Brezilya-Hollanda

Final maçının gölgesinde geçen üçüncülük maçının galibi Brezilya'yı 3-0'la geçen Hollanda oldu.

13.07.2014 01:27

Dünya Kupası'nda üçüncülük, Brezilya'yı Robin van Persie ve Daley Blind'in ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup eden Hollanda'nın oldu.

Yarı finalde Almanya karşısında 7-1'lik ağır bir yenilgi alan Brezilya ve Arjantin'e penaltı atışları sonrası kaybeden Hollanda'yı buluşturan üçüncülük mücadelesi her zaman olduğu gibi final maçının gölgesindeydi.

Brezilya: Julio Cesar, Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Luiz Gustavo (Dk. 46 Fernandinho), Paulinho (Dk. 57 Hernanes), Ramires (Dk. 73 Hulk), Oscar, Willian, Jo

Hollanda: Jasper Cillessen (Dk. 90+3 Michel Vorm), Stefan de Vrij, Ron Vlaar, Bruno Martins Indi, Dirk Kuyt, Daley Blind (Dk. 70 Daryl Janmaat), Jordy Clasie (Dk. 90 Joel Veltman), Georginio Wijnaldum, Jonathan de Guzman, Arjen Robben, Robin van Persie

Goller: Dk. 3 Robin van Persie (penaltıdan), Dk. 17 Daley Blind, Dk. 90+1 Georginio Wijnaldum (Hollanda)

Sarı kartlar: Dk. 2 Thiago Silva, Dk. 54 Fernandinho, Dk. 68 Oscar (Brezilya), Dk. 9 Arjen Robben, Dk. 36 Jonathan de Guzman (Hollanda)

Maçın hemen başında Thiago Silva'nın Arjen Robben'e yaptığı hareket tartışmalı bir penaltı kararına neden olurken, Robin van Persie'nin şutu Hollanda'yı Brezilya'da 1-0 öne geçirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Maç Özeti: Brezilya-Hollanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement