Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo, evine giren 4 hırsızın saldırısına uğradı - Son Dakika
Spor

Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo, evine giren 4 hırsızın saldırısına uğradı

İngiltere'de futbolcuların evlerine giren hırsızların sayısındaki artış ülkeyi ayağa kaldırdı. Hırsızların son kurbanı Manchester City'nin yıldız futbolcusu Joao Cancelo olurken, mücevherlerini çalmak için eve giren 4 hırsızla karşılaşan ve onlara müdahale eden yıldız futbolcu ağır darbe aldı. Kaşının üzerinde açılma meydana gelen ve son halinin fotoğrafını paylaşan Portekizli futbolcu, olay yaşandığında eşi ve küçük kızının da evde olduğunu söyledi.

31.12.2021 13:12  Güncelleme: 13:29

İngiltere'de skandal bir olay yaşandı. Ada basınına düşen haberlerde Manchester City'nin yıldız futbolcusu Joao Cancelo'ya evinde hırsızların saldırdığı belirtildi. 27 yaşındaki savunma oyuncusu önceki gün itiraf ettiği olayda ailesiyle beraber evdeyken 4 tane hırsızın saldırısına uğradığını aktardı.

MÜCEVHERLERİNİ ÇALAN 4 HIRSIZA MÜDAHALE ETTİ

Hatta kaşının üzerinde açılma meydana gelen ve son halinin fotoğrafını paylaşan Cancelo, polise başvurup ifade verdi. Cancelo'nun polise verdiği ifadesinde, evine giren 4 hırsızla mücevherlerini çalarken karşılaştığını ve hırsızlara hemen müdahale ettiğini belirtti.

Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo, evine giren 4 hırsızın saldırısına uğradı

AİLESİ İÇİN BÜYÜK ENDİŞE DUYUYOR

Sosyal medya hesabından da olayı duyuran Manchester City'nin yıldızı çok üzgün olduğunu ailesi için endişelendiğini vurguladı. Polislerin soruşturma başlattığı dile getirildi.

OLAY SIRASINDA EŞİ VE KÜÇÜK KIZI DA EVDEYDİ

Olay yaşandığında Cancelo'nun eşi ve küçük kızı da evdeydi. Skorer'in haberine göre Manchester'da yaşanan bu olay son dönemde futbolcuların evlerine giren hırsızların artması nedeniyle tepkiye de dönüştü.

Manchester City\'nin yıldızı Joao Cancelo, evine giren 4 hırsızın saldırısına uğradı

Son Dakika Spor Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo, evine giren 4 hırsızın saldırısına uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement